Zabava

"Mama me je stalno pitala odakle mi novac" Mina priznala da je sa 16 godina počela da se bavi prostitucijom

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški svojevremeno je, tokom učešća u "Zadruzi" , priznala da se sa 16 godina bavila prostitucijom.

Mina Vrbaški
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Starleta Mina Vrbaški je tada pred milionima u šokantnoj ispovijesti priznala da se bavila najstarijim zanatom i otkrila kako je sve počelo.

– Na neki način se kajem, na neki ne, jer sam obezbijedila sebi i porodici ono što su tražili. Ne želim da kažem koliko sam zaradila od prve prostitucije u koju sam zagazila sa 16 godina. To je bio najgori dan, tj kad sam bila u tome, ti dani su najgori. Moji su tek saznali sada. Moja majka nije znala. Sumnjala je i pitala me par puta, ali ja nisam priznavala da na taj način zarađujem novac – ispričala je Mina odgovarajući na pitanja novinara.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

– Uvijek sam joj govorila da to nikad ne bih uradila zbog sebe i zbog njih. Vjerovala sam da nikada neće saznati, ali nisam imala hrabrosti da joj kažem. Govorila sam joj da sam pozajmljivala novac, a kad me pitala za dugove, govorila sam joj da sam od srca njoj sav taj novac dala i skretala sa teme vidjevši da mi ona ne vjeruje. Izborila sam se tim, išla sam kod psihijatra. Moja dva prijatelja su znala da se time bavim, ali nisam ni sa njima pričala o tome – dodala je ona tada.

Inače, Mina Vrbaški je promijenila život iz korijena.

Mina je svojevremeno priznala da se bavila prostitucijom, a sada kaže da je taj period njenog života prošlost.

– Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvijek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene posljednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovdje, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu