Hronika

MANIJAK U POHODU Muškarac u gluvo doba viri na prozore kupatila, pa se SAMOZADOVOLJAVA I URINIRA

U više novopazarskih naselja, posljednjih dana u večernjim satima pojavljuje se za sada nepoznati muškarac koji ulazi ljudima u dvorišta, zaviruje kroz otvorene prozore kupatila i spavaćih soba, a onda masturbira i urinira, ponekad ponešto navodno i ukrade.

MANIJAK U POHODU Muškarac u gluvo doba viri na prozore kupatila, pa se SAMOZADOVOLJAVA I URINIRA
Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

Ove tvrdnje pojavile su se na više objava na Fejsbuku korisnika iz Novog Pazara, uz fotografije i snimke. Na jednom od snimaka vidi se muška osoba koja ulicom šeta sa rukom na polnom organu, zatim ulazi u jedno od dvorišta i viri kroz prozor.

Pažnja. U Ulici Rasima Halilovića skoro svake noći dolazi ovaj manijak, oko pola dva poslije ponoći. Sinoć je gledao u kupatilo kod komšije i samozadovoljavao se, a isto tako i gleda šta će da ukrade. Sinoć sam ga jurio. Skoro svaku noć on u isto vreme šeta po ulici. Obratio sam se policiji, njih to mnogo ne zanima. Komšije, čuvajte se – jedna je od pomenutih objava na Fejsbuku.

– Ista osoba je moju majku prošle godine posmatrala kroz prozor. Uporedila sam snimak, on je – stoji u objavi jedne Novopazarke koja je objavila snimak od prošle godine na kome se vidi muška osoba kako ulazi u dvorište i viri kroz prozor.

Muškarac koji se pominje u objavama snimljen je inače u više novopazarskih naselja, pored ostalog i u strogom centru grada, piše Telegraf. Jedan od korisnika Fejsbuka napisao je da je ovog mušakrca video u svom dvorištu kako urinira po kolima pa je pozvao komšije da se samoorganizuju i uhvate ga, a zatim predaju policiji.

Na jednom od snimaka vidi se i zelena stolica koju ovaj muškarac navodno koristi kad su prozori visoki i na koju se penje da bi zavirivao u domove Novopazaraca.