Zabava

MARATONSKA TRAČ PARTIJA Milena Kačavenda i Marko Đedović iznijeli "prljav veš" Ane Ćurčić i Ace Bulića, najgore tek slijedi (FOTO)

Milena Kačavenda i Marko Đedović imali su maratonsku trač-partiju u toaletu, gdje su iznijeli skandalozne detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću, a Đedović posjeduje i sve dokaze, koje tek planira da iznese.

Milena Kačavenda
FOTO: MILENAACADEMY / INSTAGRAM / SCREENSHOT

Čak ni “kuma” nije imala pojma o onome što je Đedović otkrio, a “najgore” tek slijedi:

Marko Đedović
FOTO: RINGIER

– Ali te poruke… Imam poruke kako ona planira da napije Acu Bulića i uvuče mu se u krevet, jer on nije želio. Meni je njega žao, stvarno – komentarisao je Đedović.

Poljubac Ane Ćurčić i Ace Bulića
FOTO: ANA_CURCIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Meni je Aca pričao za sve te adminke da se to sve gasi, kad Ana izađe, da su to mentolke sve – govorila je Kačavenda.

– On je zaštitio nju od napada Zvezdana i ostale ekipe, sve su montirali, onaj poljubac u emisiji. Krenuli su da me pljuju, a onda sam im namjerno rekao šta ih čeka. Aca Bulić kuka Ivani Šašić kao zadnji kukavac, on više ne zna šta da radi – nastavio je Marko Đedović.

Pročitajte još

Podsjetimo, Milena Kačavenda nakon završetka Zadruge 6 govorila je o odnosu sa sada svojom bivšom kumom Anom Ćurčić, piše Blic.

– Mislila sam da sam zaslužila jedno “hvala”, od Ane koje nisam dobila. Ta neka iz Bujanovca ispada da je bitnija od kume koja je tu 30 godina. Novac nikada nisam uzela, a jednom kada sam na Instagramu napisala da ukoliko neko želi da joj pošalje poklon da se obrati meni, njena kćerka me je zamolila da obrišem jer ispada da prosim. Neka mi neko da potvrdu da sam uzela novac – izjavila je Milena nedavno.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije