Zabava

Mariji Veljković je Milan ukrao srce: Dok je ona radila punom parom, on je vrijeme provodio kući sa djecom

Popularna voditeljka emisije "Slagalica" Marija Veljković godinama uživa u idiličnom životu sa svojim suprugom Milanom Nilovanovićem. Ona se za ovog arhitektu udala 2011. godine.

Mariji Veljković je Milan ukrao srce: Dok je ona radila punom parom, on je vrijeme provodio kući sa djecom
FOTO: MARE.VELJKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Brak Marije i Milana upotpunila su djeca Đurađ, Rosa i Neva. Veljkovićeva s vremena na vrijeme podijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama poneku fotografiju sa mužem.

Marija je prije nešto više od godinu dana radila punom parom i zbog toga priznala da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa djecom. Ipak, kada je u tom periodu ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomjestila svojim mališanima.

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

– Volim svoj posao zaista i period od septembra je izgledao tako što sam snimala preko nedjelje “Ludu narodnu noć”, a vikendom “Svadbe”, van Beograda. Muž mi je pre neki dan rekao da dva mjeseca nisam bila kod kuće. Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada. Mužu svakog dana ovo govorim, pa moram i javno, mislim da činjenica da sam mu rodila za četiri godine troje djece kompenzuje sve ostalo na ovome svetu. Što se djece tiče, trudim se da budem sa njima koliko god mogu. Oni znaju kakav je mamin posao i da se desi da ne budem kod kuće, ali poslije se trudim da sve nadoknadim – rekla je tada voditeljka RTS za Blic.

Marija je jednom prilikom pokazala i kako njen suprug malteriše, dok je svojevremeno pokazala i kako razmjenjuje nježnosti sa njim.