Hronika

"Mojoj Mileni je konstatovana moždana smrt" Potresne riječi oca otkrivaju kakvo je stanje doktorke koju je upucao suprug

Milena M. (35) iz Kragujevca, koju je u ponedjeljak upucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt rekao je jutros njen otac Miroljub.

"Mojoj Mileni je konstatovana moždana smrt" Potresne riječi oca otkrivaju kakvo je stanje doktorke koju je upucao suprug
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/FACEBOOK

Milena je loše. Rekli su mi da ima moždanu smrt. Teško mi je zbog svega. Ne mogu više da pričam, kaže Miroljub za Telegraf.

Njegovu kćerku na spavanju upucao je suprug Vladimir koji se nekoliko sati kasnije predao policiji.

Pročitajte još

Prema dosadašnjim detaljima iz istrage, Milena je spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i ljekare.

Motiv se navodno krije u ljubomori jer je Milena radila u Njemačkoj, a on sumnjao u njenu vjernost. Prema riječima komšija ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

– Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male djece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Njemačkoj – ispričale su komšije ranije.

Prihvati notifikacije