Zabava

"Mateja je i dalje u mom srcu" Tara Simov saznala da ju je njegova majka tužila

Starleta Tara Simov i bivša učesnica "Zadruge" je nedavno izjavila da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, te da nikg nije volela kao njega - čak ni repera Nenada Aleksića Ša koji se zbog nje razveo.

"Mateja je i dalje u mom srcu" Tara Simov saznala da ju je njegova majka tužila
FOTO: SCREENSHOT

Što se tiče Mateje, on je neko koga sam ja najviše voljela, nikad u životu neću voleti nekog kao Mateju, to je neka posebna vrsta ljubavi. Sve što sam preskočila u detinjstvu, te neke tinejdž godine, ta neka zaljubljivanja, simpatije… Sve to što je trebalo sa 15-16 godina proživi, ja sam sve to proživela s njim u “Zadruzi”. On baš zauzima veliki dio mog srca, i rekla sam da ću uvijek biti tu za njega – priča bivša zadrugarka, pa dodaje:

– Ne mogu da kažem da ga i dalje volim u emotivnom smislu, da bih s njim uplovila vezu, to nešto što smo mi imali ostalo je u “Zadruzi 3”. Mateja bi mnogo gore stvari pričao o meni, ima mnogo gore mišljenje o meni nego što ga javno iznosi. U neku ruku mogu da to da razumem. Međutim, neki komentari su bili sasvim besportebni s njegove strane – rekla je Tara.

Tara se dotakla i njegovog muvanja sa atraktivnom zadrugarkom Anđelom Đuričić.

FOTO: MATIJEVICMATEJA/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: MATIJEVICMATEJA/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Što se tiče te djevojke, Anđele… Ja sam čak dva dana nakon početka “Zadruge” imala prepiske da sam znala da je Anđela ta. Ona je apsolutno njegov tip, lijepa, zgodna, šta fali – otkriva Simova.

Simova je otkrila i da li je u kontaktu sa Matejom i da li je došlo do njihovog susreta.

– Čuli smo se preko nekih zajedničkih kontakata, pokušavala sam da dođem do njega, jer sam čula da me je njegova majka tužila za neke javne pretnje, ali meni nikad nije stigao poziv niti bilo šta tog tipa. Oko toga sam se raspitivala, ali za druge stvari, ne. Nismo se uopšte susretali – zaključuje Tara u emisiji “Pitam za druga”.

Prihvati notifikacije