Zabava

“Meni je ovo horor” Instagram gori zbog nove objave Ane Korać (FOTO)

Starleta Ana Korać, trenutno uživa u Dubaiju, treći put u posljednjih mjesec dana, i to u društvu svog novog dečka, koji, kako je istakla, živi i radi u Emiratima.

“Meni je ovo horor” Instagram gori zbog nove objave Ane Korać (FOTO)
FOTO: ANA KORAĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Prije odlaska na ovu luksuznu destinaciju, starleta je govorila o operacijama koje je radila na sebi, ali i demantovala navode da se podvrgla bizarnom zahtjevu vađenja rebara.

– Zvao me je djed da me pita da li je tačno da sam stvarno vadila rebra. Naravno da nije tačno, ne znam odakle više te informacije. Ja stvarno ljudi nemam struk – rekla je Ana za Kurir, međutim novom fotografijom izazavala je pravu buru na mrežama.

Koraćeva je, naime, pozirala na plaži u jednodelnom kupaćem, a njen pretanak struk došao je u prvi plan, zbog čega mnogi smatraju da se ipak podvrgla tom zahvatu.

“Kako nisi vadila rebra?! Pogledaj taj struk, meni je ovo horor”, “ma zaigrala se u fotošopu”, “baš pretjeruje”, su komentari koji kruže nakon što je starleta objavila fotografiju iz Dubaija.

Inače, kako su pisali mediji, Ana je za operaciju vađenja rebra, dala 7.000 evra. Koraćeva je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron – 250 evra, pumpala je jagodice – 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.

Prihvati notifikacije