Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MI TE NE ZASLUŽUJEMO” Potresna objava nakon ubistva tinejdžera slama srca

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

“Dječak koji je nešto više od 30 sati provedenih u komi izgubio bitku… Dječak koji je žrtva fizičkog, vršnjačkog iživljavanja/nasilja…Zašto? Jer je stao u odbranu mlađeg brata, koji je zbog gužve, ramenom zakačio jednog od “lokalnih kabadahija”, želeći da spriječi sukob… Putuj dragi dječače na neko bolje mjesto, jer te ovde ne zaslužujemo”.

Ovo su potresne riječi poznanice tragično ubijenog Stefana Filića (19), učenika Ekonomske škole koga je nasmrt pretukla grupa mladića u Velikoj Plani.

Kako je Blic saznao, nakon ovog tragičnog događaja uhapšeni su Nikola B. (21) i Mitar P. (21), poznati po problematičnom ponašanju, kojima je određen pritvor. Ipak, žitelji Velike Plane još ne mogu da se oporave od šoka.

Jedna od njih na svom Fejsbuk profilu kroz potresnu objavu i Filićevu fotografiju govorila je o ovom događaju.

– Stefan Filić iz Starog Sela kraj Velike Plane, dječak koji je nešto više od 30 sati provedenih u komi izgubio bitku… Dječak koga sam prošlog ljeta vidjela na punoljetstvu bratanca (drugari iz školske klupe, pijeska)… Dječak koji je oličenje dobrote, vaspitanja… Dječak koji je žrtva fizičkog, vršnjačkog iživljavanja/nasilja…Zašto? Jer je stao u odbranu mlađeg brata, koji je zbog gužve, ramenom zakačio jednog od “lokalnih kabadahija” u čuvenoj “Oazi”, želeći da spriječi sukob. “Lokalne kabadahije” su progutale priču, primirile se uz riječi: ” Vidimo se kada pođete kući”… Bi tako.. Ovo je još jedan događaj tragičnog ishoda gdje pošalješ dijete u grad, školu, trening, a vrate ga u kovčegu… Ko je kriv? Putuj dragi dječače na neko bolje mjesto, jer te ovde ne zaslužujemo”, navela je ova korisnica Fejsbuka.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO