Zabava

"Mia svima u vrtiću priča da će dobiti seku" Luna Đogani otkrila sve detalje porođaja, evo koje su ime izabrali za kćerku

Blogerka Luna Đogani uskoro će na svijet donijeti još jednu djevojčicu.

Luna Đogani
FOTO: LUNA_DJOGANI/INSAGRAM/SCREENSHOT

Rijaliti zvijezda će se poroditi carskim rezom, a termin je zakazan za početak oktobra.

– Prirodan termin je 12. oktobra, na rođendan mog tate, ali pošto ne mogu da se porodim prirodnim putem, moram carskim rezom, onda će vjerovatno termin biti 5. ili 6. oktobar. Kćerkica će biti vaga u horoskopu – istakla je Luna.

Ona je uporedila dvije trudnoće.

– U prvoj trudnoći sam samo ležala i jela, a sada trčim dosta. Trčim za kćerkom- priznala je Đoganijeva.

Pročitajte još

Kćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića je srećna što će dobiti sestru, zbog čega je trenutno, kako kažu, glavna u vrtiću.

– Mia je srećna, glavna je u vrtiću. Svima priča kako će dobiti seka Lanu. Stalno mi ljubi stomak, za sad je uzbuđena, vidjećemo kako će se ponašati zaista kada dođe neko zbog koga neće biti stalno u znaku pažnje – rekla je Đoganijeva u emisiji “Ami G šou”.

Luna je otkrila da će se njena druga kćerka zvati Lana.

– Volim ta kratka imena, zvaće se slično kao ja. I kad smo za Miu birali, znali smo da želimo tako kratko ime, isti je slučaj i sada – istakla je Luna, piše Blic.

Ona je nedavno pokazala i kako izgleda soba za djevojčicu, koja je cijela u roze tonovima a na zidu su naslikane životinje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije