Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Mićić: Sve je podređeno projektima za razvoj Semberije

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić poručio je da je najvažniji dio koalicionog sporazuma koji je danas najavio lider SNSD Milorad Dodik 12 projekata od kojih zavisi budućnost i razvoj Semberije.

– Sve ostalo je podređeno tim projektima, uključujući i personalna pitanja – objavio je Mićić na zvaničnom Fejsbuk profilu.

On je najavio da će tražiti izjašnjavanje organa SDS o tom dokumentu.

– Koalicioni sporazum za naredne izbore smo mi predložili i zato je najvažniji dio njegovog nacrta 12 projekata od kojih zavisi budućnost i razvoj Semberije – navodi se u Mićićevoj objavi.

Izvršni komitet SNSD prihvatio je prijedlog sporazuma o saradnji sa organizacijom koju predstavlja gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i zadužio potpredsjednika SNSD Radovana Viškovića da potpiše taj dokument.

– Mićić je već potpisao sporazum i mi smo ga danas prihvatili. Zatražili smo da kroz anekse tog sporazuma bude obezbijeđena operativna razrada saradnje kojoj se radujemo jer vjerujemo da će Bijeljina biti dodatno stabilizovana kroz konekciju sa republičkim institucijama. SNSD pokazuje privrženost jedinstvenom djelovanju na prostoru Republike Srpske sa svim političkim faktorima koji žele tu saradnju – rekao je Dodik nakon današnje sjednice proširenog Izvršnog komiteta SNSD.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO