Politika

MIĆIĆ ZA SRPSKAINFO „Ne prihvatam isključenje, idemo na Glavni odbor i Skupštinu SDS“

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je za Srpskainfo da ga je razočarala jučerašnja odluka Predsjedništva SDS da ga isključi iz stranke.

MIĆIĆ ZA SRPSKAINFO „Ne prihvatam isključenje, idemo na Glavni odbor i Skupštinu SDS“
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Mićić kaže da će se dalje ponašati u skladu sa zaključcima Gradskog odbora SDS Bijeljina u kojima se kaže da neće prihvatiti bilo kakvu odluku vrha SDS o smjeni odnosno sankciji protiv bilo koga od članova Gradskog odbora.

Pročitajte još

-Dakle, žalićemo se Glavnom odboru i Skupštini SDS, tražićemo preispitivanje odluke o isključenju mene iz stranke i raspuštanju Izvršnog odbora Bijeljina. Ako treba da biram između mog grada, sugrađana i važnih projekata, i onih koji čitav život gube izbore, naravno da sam na strani Bijeljine poručio je Mićić u prvoj izjavi za medije nakon jučerašnje odluke Predsjedništva SDS.

Na pitanje Srpskainfo da li postoji mogućnost da formira svoju političku partiju, ili pokret građana, u slučaju da žalbe organima SDS ne urode plodom, Mićić kaže: „To ćemo da vidimo koja je dalje priča“.

On je naglasio da koalicioni sporazum sa SNSD i dalje važi, ali je rekao da ga druga strana još nije formalno potpisala.

-Jedan od zaključaka Gradskog odbora jeste da ćemo koalicione sporazume potpisati i sa još nekim strankama, u cilju realizacije projekata bitnih za Bijeljinu – poručuje Mićić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije