Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Mijatović: Hapšenje Davora Dragičevića BRUTALNA PRIČA

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Vojin Mijatović, član SDP-a BiH, nakon što ga je banjalučka policija pustila na slobodu, rekao je da je hapšenje Davora Dragičevića izazvalo samo revolt građana i da nikome neće dobro donijeti.

– Zadržali su me malo manje od tri sata. Uzeli su moje podatke i napisali prekršajni nalog. Ne znam na osnovu čega, ali to ćemo vidjeti na sudu – rekao je Mijatović.

Trenutno se nalazi u Centrali stranke, a oko 18 sati ponovo će doći na Trg Krajine.

SA REZIMOM SE NE PREGOVARA REZIM SE RUSI!!!Hvala svima na podrsci, bice ovo Zemlja za sve nas , hteli to oni ili ne !!!!

Gepostet von Vojin Mijatovic am Dienstag, 25. Dezember 2018

– Nastavljamo ono što smo počeli. Šukalo je, kako sam saznao u policiji, zadržan i ostaće 12 sati. Ovo je brutalna priča, bez ikakve potrebe. Vjerovatno gospodina Dodika hvata nervoza. Cilj je da se ljudi počiste. Pozivam sve da dođu na trg, da mirno i dostojanstveno damo podršku, bez nasilja i provokacija. Ipak, policija radi svoj posao, oni su dobili naređenje i moraju raditi tako. Mi imamo pravo da stojimo na trgu. Ni ja, ni Brane (Branislav Borenović), ni Draško nismo tu u ime stranaka, nego kao obični građani. Politiku treba isključiti iz ovoga. Danas smo izrazili svoje nezadovoljstvo, a oni su nas počeli hapsiti. Valjda smo im interesantni – rekao je Mijatović, prenosi Avaz.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO