Hronika

"Miješala mu se u ljubavni život" Muž osuđen na 7 godina robije, optužen za teško porodično nasilje

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Zaječaru kojom je J.D.(49) iz Zaječara osuđen na kaznu zatvora u trajanju od sedam godina zbog izvršenja krivičnog djela nasilje u porodici.

Policija Srbija, auto
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ/RINGIER

Kako je saopštilo Osnovno javno tužilaštvo,pred nadležnim sudom dokazano je da je J.D. teško tjelesno povrijedio vanbračnu suprugu R.K.(47) usljed čega je njen život doveden u opasnost.

Apelacioni sud je odbio žalbu optuženog i branilaca i potvrdio presudu Osnovnog suda u Zaječaru, čime je presuda prvostepenog suda pravosnažna.

Pretukao je jer mu se miješala u ljubavni život?!

Da podsjetimo, zaječarska policija je uhapsila J.D. u maju prošle godine zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Pročitajte još

Nezvanično, kao razlog svađe supružnika, kako se tada pisalo u medijima, pominjalo se da je navodno “miješanje supruge u ljubavni život svog muža” jer je on navodno imao ljubavnicu. Žena nije htjela da ga prijavi, prenosi Blic.

Sve se otkrilo kada su dvojica rođaka odveli K.R. u zaječarski Zdravstveni centar, gdje je nakon pregleda ustanovljeno da joj je prsla slezina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije