Svijet

Milatović u 2. krugu predsjedničkih izbora "Napravićemo veliki zajednički front koji će ZAPEČATITI MOJU POBJEDU"

Drugog aprila ćemo zapečatiti potpunu pobjedu koja je zajednička nad jednom politikom prošlosti, podijela i siromaštva, rekao je predsjednički kandidat Jakov Milatović.

Milatović u 2. krugu predsjedničkih izbora "Napravićemo veliki zajednički front koji će ZAPEČATITI MOJU POBJEDU"
FOTO: BORIS PEJOVIC/EPA

Ovo je prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme gdje ćemo zapečatiti potpunu pobjedu koja je zajednička nad jednom politikom prošlosti, podijela i siromaštva koju simbolizuje gospodin Đukanović, to će biti 2. aprila rekao je Milatović za TV Vijesti.

Govoreći o najavljenoj podršci u drugom krugu od GP URA, DF, Demokrata, SNP, Ujedinjena Crna Gora, Milatović je rekao da misli da su poruke od Mandića, Bečića, Abazovića i Danilovića “jako dobre”.

Kazao je i da “nije imao vremena da razmišlja” da li će ih uključiti u kampanju.

– Na nama je svima da zajednički zapečatimo ovu zajedničku pobjedu 2. aprila – ističe Milatović.

Pročitajte još

Milatović je rekao da se čuo sa liderima partija koje su mu najavile podršku, ali i mnogim predsjednicima opština širom Crne Gore koje dolaze iz redova DF-a i Demokrata.

– Mislim da ćemo napraviti jedan veliki zajednički front koji će zapečatiti moju pobjedu od sinoć – dodao je on.

Rekao je da se sa Bečićem čuo jutros i da je “pred njima zajednička borba”.

– Nakon pobjede nad Đukanovićem da dobijemo stabilnu vladu – kaže Milatović, koji je ubijeđen da će u drugom krugu odnijeti pobjedu.

Na pitanje da li Pokret Evropa sad ima kandidata za gradonačelnika Podgorice, Milatović kaže da imaju više kandidata ali da je trenutno fokus na predsjedničkim izborima, pišu Vijesti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije