Zabava

Milica Pavlović o ponudama i svojoj prvoj ulozi "Bikovića sam odbila, a Timotijević me na kvarno poljubio"

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović igra glavnu ulogu u seriji "Pjevačica", a sada je progovorila o svom iskustvu, otkrila kako se snašla pri prvom poljupcu sa glumcem Milošem Timotijevićem i priznala da je odbila ponudu od Miloša Bikovića.

Milica Pavlović o ponudama i svojoj prvoj ulozi "Bikovića sam odbila, a Timotijević me na kvarno poljubio"
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

U momentu kada je krenuo ovaj odvratni virus, ja sam od reditelja dobila poziv za kasting za seriju. Tada sam imala dosta slobodnog vremena, pa sam rado prihvatila. Dobila sam jedno parče scenarija i odmah sam to pokušala da izvedem. Mjesec i po dana je trajao sam kasting. Na kraju su mi poslali scenario i ugovor, a ja sam počela sa čitanjem i u jednom dahu sam ga pročitala. Nisam ni shvatila da sam dobila glavnu ulogu, ulogu Ivane. Tek tada sam osjetila pritisak kada su mi rekli – razmisli da li ćeš da prihvatiš, jer sam znala ko će sve od naših glumaca igrati u seriji – rekla je Milica i dodala:

– Nigdje u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Vjerovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to – rekla je Milica i dodala:

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

– Ni naš prvi poljubac u seriji nisam očekivala. U scenariju je pisalo – prisan zagrljaj.

Postiđena Milica je potom otkrila da je imala još ponuda kada je gluma u pitanju i to od Miloša Bikovića.

– Da, bilo mi je ponuđeno više uloga. Nisam ih prihvatila ne jer nisu bile dobre, nego mi nisu bile u tom momentu dovoljan izazov. Za film “Hotel Beograd” me je zvao Miloš Biković i ponudio mi jednu malu, slatku, simpatičnu ulogu, gdje bih ja trebalo da budem “dobra riba”. Iako me je pozvao lično Biković, koji ima fantastične rezultate, koji je jedan od naših najvećih glumaca, nekako mi to nije bio izazov. Baš sam tad pričala sa prijateljima, veći izazov bi mi bio da ne progovorim ništa nego da na primjer vidim Bikovića, budem čistačica, obrišem mu cipele, nego da budem “dobra riba” – rekla je Pavlovićeva u “Amidži šou”, piše Blic.

Prihvati notifikacije