Politika

Miličević o Dodikovim prozivkama na račun medija “Ugrožavati bezbjednost novinara je najsramniji čin političkog djelovanja”

Republiko Srpska, probudi se! Ne dozvoli da se stavlja meta na čelo novinarima, političarima i narodu koji ne sluša slijepo čovjeka koga je vlast doveo NATO i Zapadne sile. On im je i dalje najbolji saveznik, a u javnosti se predstavlja drugačije, poručio je Milan Miličević, predsjednik SDS.

Milan Miličević iz SDS
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Etiketirati novinare i ugrožavati njihovu bezbjednost je najsramniji čin političkog djelovanja. Kao ljekar svjestan sam da su ovakve izjave poziv psihopatama, a ima ih svuda oko nas. Njima treba liječenje, a ne poziv na nasilje, naglasio je Miličević.

Pročitajte još

On je dodao da ako ne dokaže, kao što je rekao, da ,,pojedini novinari i mediji ruše Republiku Srpsku”, onda Dodik mora odgovarati za klevetu – po istim principima po kojima on želi da progoni političke neistomišljenike i slobodnomisleći narod.

– Hoćemo li se probuditi i osuditi ovakve riječi? Ovo nije pitanje samo za vlast, opoziciju i novinare. Ovo je pitanje za sve radi opstanka Republike Srpske. Probudimo se – poručio je Miličević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu