Politika

Miličević pita šta je sa odlukama NSRS "Promjena mišljenja vladajuće većine nakon što je Milanović dao nove instrukcije Dodiku"

Ponovo je na sceni promjena mišljenja vladajuće većine nakon što je Milanović dao nove instrukcije Dodiku, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik SDS.

Milan Miličević iz SDS
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Za razliku od njih, kaže Miličević, SDS ima jasnu političku viziju stabilne i jake Republike Srpske i od toga ne odustaje.

– To je uvijek bila dejtonska Republika Srpska uz vraćanje nasilno oduzetih nadležnosti kroz institucionalnu borbu. To je sigurnost sa kojom se ne smijemo igrati i mijenjati politički kurs od danas do sutra – dodaje Miličević.

On navodi da “već godinama gledamo političke igrarije SNSD”.

– Izglasavanjem odluka za koje su i oni znali da ih nikada neće sprovesti u djelo, doveli su i Narodnu skupštinu Republike Srpske i poslanike na nivo statista – kaže Miličević.

Pročitajte još

Napominje da je sve više onih koji imaju želju da odu iz ove zemlje u kojoj oni koji ih predstavljaju imaju likove neozbiljnih, prevrtljivih i nedosljednih osoba sa sumnjivim namjerama.

– Danas se ponovo pitamo šta je sa pričom o referendumu, otcjepljenju i silnim skupštinskim odlukama koje nikada nisu sprovedene? Da li instrukcije Milanovića za SNSD i njihove satelite imaju veći značaj od institucija Republike Srpske? Krajnje je vrijeme da se vratimo u institucionalne okvire – poručio je Miličević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu