Zabava

MILIJANA PRESREĆNA Ivan Gavrilović potpisao papire za razvod braka

Pjevač Ivan Gavrilović prevario je suprugu Marinu u "Parovima" sa Milijanom Bogdanović, a sada je i potpisao papire za razvod braka.

MILIJANA PRESREĆNA Ivan Gavrilović potpisao papire za razvod braka
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Gavrilovićeva ljubavnica, Milijana Bogdanović, otkrila je da je njen dečko potpisao papire za razvod braka, a onda se obratila i njegovoj supruzi i poručila joj da uradi isto.

– Bila sam zatečena tim vijestima. Nisam vjerovala da će sve to da uradi zbog nas. Kada su mi “Parovi” rekli da je podnio papire za razvod bila sam presrećna. Stvarno me je iznenadio. Prvo sam mislila da se svi šale sa mnom. Provjeravala sam i kod Merlina. Bili smo u toaletu i nismo imali bubice. Pitala sam ga otvoreno da li je istina sve to za podnošenje zahtjeva za razvod. On mi je rekao da je dao sve podatke i da je riješio da okonča svoj brak. I dalje sam nepovjerljiva. To dok ne vidim, ne znam šta je istina. Ivan mi je pokazao papir, kada sam vidjela da je tu pravnik i da je Ivan sve to lagano potpisao, baš sam se iznenadila. Da sam i željela da odgovorim na sve negativne i pozitivne prozivke, ja nisam znala tog momenta šta da kažem od šoka. Nisam očekivala, ali sam pozitivno iznenađena. Mislim, ako je već odlučio da uradi to, mislim da bi bilo pametnije za Marinu da potpiše – rekla je Milijana.

FOTO: TV HAPPY/YOUTUBE
FOTO: TV HAPPY/YOUTUBE

– Moram da dodam da sve što joj pripada ona će dobiti, što joj ne pripada, neće – rekla je Milijana, dok je Ivan na sve to dodao samo:

– Bravo Milijana.

Inače, Ivan je dvije decenije bio u braku sa Marinom, sa kojom ima dvoje djece, piše Blic.

Prihvati notifikacije