Zabava

Miljana Kulić MOLI DA SE VRATI u Zadrugu "Treba mi za liječenje roditelja, samohrana sam majka, imam dušu"

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 5", te kažnjena u novčanom iznosu od 100. 000 evra, a sada se Nišlijka pismom obratila čelnicima televizije Pink - Željku i Milici Mitrović, prenose domaći mediji.

Miljana Kulić MOLI DA SE VRATI u Zadrugu "Treba mi za liječenje roditelja, samohrana sam majka, imam dušu"
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, Miljana je uputila pismo u kojem traži oproštaj za svoje ponašanje, kao i još jednu šansu da ispravi svoje greške, a šta je sve napisala možete pročitati u nastavku:

– Prije samog početka, želim da vam javno zahvalim na svemu što je TV Pink učinila za mene. Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik “Zadruge1” . Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi. Hvala produkciji što su punih sedam mjeseci brinuli o meni i mom plodu, sad već velikom, zlatnom, prepametnom dječaku Željku, koji se rodio ubrzo poslije završetka Zadruge – napisala je Mijana.

Dalje je nastavila:

– Hvala na svoj brizi, njezi, vitaminima, redovnim pregledima i zahvaljujući vašoj brizi rodio se zlatni dječak koji se sa zlatom mjeri. Hvala vam što ste me tolerisali svih ovih godina, sve moje ispade i što ste uvjek imali empatije prema mom ishitrenom, bezobraznom i slobodno mogu reći bolesnom ponašanju u nekim trenucima, a bilo ih je , nažalost pregršt. I pored svega toga ste mi iznova i iznova dali priliku da zaradim, jer sam samohrana majka, jer imate srce i dušu kao nebo… Možda vas je i sramota što ste mi dali priliku da takve ljude lično upoznam i popričam sa vama – napisala je Miljana.

Minjana je molila za još jednu šansu.

– Veliki šefe, vi ste veliki čovjek i velika humanitarna duša od čovjeka. Molim vas, čika Željko, iako sam vam pružila ruku pred ulazak, molim vas, pružite mi još jednu šansu. Znate cijelu porodičnu situaciju i bolest mojih roditelja za koje se ne zna kad će, ne daj Bože, zatrebati novac za liječenje. Ja sam du**tom (izvinite na prostakluku) zatvorila vrata, jer niste pristali na moju ucjenu i niste željeli da on bude Zadruge 5. Molim vas, dajte mi posljednju šansu, biću vam do smrti zahvalna. S poštovanjem, Miljana Kulić, prenosi Pink

Prihvati notifikacije