Zabava

MILJANA PLAKALA U EMISIJI "Izgubila sam 10.000 evra, odbijeno mi je pola honorara"

Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gdje se u jednom trenutku rasplakala.

MILJANA PLAKALA U EMISIJI "Izgubila sam 10.000 evra, odbijeno mi je pola honorara"
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Miljana je najprije otkrila da je iz “Zadruge 4” izašla sa 10.000 evra manje, koliko je izgubila od honorara, te je progovorila i o eventualnom ulasku u “Zadrugu 5”.

– Planiram rijaliti, ovaj projekat ne, rijaliti da, moći će ljudi da me gledaju u nekom od rijalitija. Mnogo sam se razočarala jer poslije četiri sezone, četiri godine, naspram cjelokupne situacije, odbijeno mi je pola honorara, 10.000 evra za vrijeđanje produkcije, za upadanje u riječ, skinuto mi je mnogo kazni – rekla je Miljana.

Kulićeva se zatim rasplakala kada joj je pušten snimak jedne od brutalnih svađa sa majkom Marijom u rijalitiju.

– Mama, volim te najviše na svijetu! Šta sam sve pričala, tako bolesna je trpila stresove. Da nemam Željka, vjerovatno bih skočila sa mosta od sramote. Lepi Mića je za sve u pravu večeras, znam da mi ne misli loše i da je on uvijek bio tu. Da nemam Željka, znam šta bih uradila poslije emisije, ne mogu sebi ovo da oprostim. Dobar čovjek ne bi uradio ovo što sam ja uradila, sramota i katastrofa – govorila je Miljana kroz suze.

FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Ona je zatim otkrila da je sin Željko trenutno sa njom, ali nije željela da priča o tome gdje borave.

– Mama je juče primila posljednju hemoterapiju, sin je kod mene. Ne želim da otkrivam mjesto gdje se nalazimo. Etno selo nije, možete da provjerite. Otišla sam čim sam vidjela da su novinari došli tamo. Ne želim da mi se snima dijete. Tu sam, na relaciji Beograd – Niš. Sada ga trenutno čuva moja kuma, ovdje u Beogradu. Što se tiče stanja roditelja, tata je smršao naglo 30 kilograma, to me je dokrajčilo. Povukla sam se u sebe. Kada je Željko u vrtiću, ne izlazim iz sobe, niko me ne zanima. Niko od bivših zadrugara mi se nije javio, a svi imaju moj broj telefona. A drugima dok je bilo teško, Miljana je uvijek bila tu da pomogne. Ali niko me nije očarao, da bih se razočarala. Ova “Zadruga” mi je donijela životni fakultet, a ne lekciju. Naučila sam da treba da gledam samo sebe i da sebi budem na prvom mjestu. Da sve bude po mojoj volji i da ja budem zadovoljna. Možda će neko reći da sam budaletina, ali neka pričaju. Prvo majka, pa onda dijete. Ako sam ja zadovoljna, i moje dijete će biti srećnije. Kako kažu u avionu, majka prvo sebi stavi masku, pa djetetu. Džabe mom djetetu sve ako mu je majka nesrećna i tužna. Pred njim glumim da sam srećna, a nasamo plačem, slušam srceparajuće pjesme Darka Lazića, Slobe Radanovića, Daru Bubamaru. Oduvijek sam voljela te tužne pjesme – rekla je Kulićeva.

Miljana se dotakla i bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, sa kojim se, kako kaže, nije pomirila.

– Naravno da nije istina da sam sa Zolom. Vidjeli smo se na superfinalu, našao mi je smještaj. Pošto je bilo kasno noću, sutra ujutru je popio kafu, on je otišao svojim putem da snima i radi pjesmu, a ja sam prespavala. Čak nemam ni njegov broj telefona, nemam nikakav kontakt sa njim, niti planiram. Našao mi je smještaj (u etno selu), ja sam svoj smještaj platila, imala sam obaveze da gostujem na televiziji Pink, tu smo se vidjeli i na tome se završilo. Apsolutno ništa nije bilo, niti će biti – bila je izričita Miljana, piše Blic.

Prihvati notifikacije