Zabava

"Miljana se predozirala, BILA JE NA SAMRTI" Marija Kulić otkrila mračne tajne svoje porodice (FOTO)

Miljana Kulić je sad prvi put javno priznala da su je se otac i dvije sestre odrekli, što je Mariji bilo teško da sluša, te je pažnju pokušavala da skrene time što je govorila o Miljaninoj bolesti, konzumiranju kokaina i vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

"Miljana se predozirala, BILA JE NA SAMRTI" Marija Kulić otkrila mračne tajne svoje porodice (FOTO)
FOTO: B. JANAČKOVIĆ, I. ANĐELKOVIĆ / RAS SRBIJA

Saznala sam da su me se tata, Tijana i Ana odrekli. Toliko mi je to palo teško da sam plakala danima. Oduvijek su me tretirali kao višak. Ipak, nisam htjela o tome da pričam ovdje, ali kad već moja majka može svaki dan da daje sebi za pravo da upravlja mojim životom i govori mi šta da radim sa svojim bivšim dečkom Zolom, onda ću i ja da kažem kako stoje stvari u našoj porodici koju smo do sad veličale i nazivale je idealnom, počela je priču Miljana sa suzama u očima, a njena majka ju je prekinula i osvrnula se na njenu doskorašnju zavisnost od droge.

FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA

– Ne može ona, ovako nestabilna, da laže i priča o svom drugom roditelju i rođenim sestrama koje su oduvijek brinule o njoj. Šta ćemo s tim što je nakon uzimanja kokaina, umalo da se predozira, završila u bolnici gdje je bila na samrti? Zola je to znao i nije htio da ode u bolnicu, već se sakrio u mišiju rupu. I takav muškarac njoj treba možda?! Treba joj neko jak i neko ko će da je voli i poštuje, a ne on, kreten iz Dervente – surova je bila Marija besno komentarišući postupke svoje kćerke.

Miljana je potom glasno govorila o svojim osjećanjima, pa priznala da se oduvijek osjećala kao Pepeljuga, prenosi Blic.

– Mama je uvijek sve kupovala svojim kćerkicama Ani i Tijani, a meni ništa. Bila sam ta koja je praktično bila stub porodice, donosila sam pare koje su svi trošili. Kad se samo sjetim svog mukotrpnog rada samo kako bih tokom noći zaradila za Anin i Tijanin džeparac, da bi one imale novac da kupe užinu u školi, padne mi teško – govorila je Miljana i dodala:

– Najgore od svega je što mene moja majka sada drži u šaci. Svi znaju da sam bolesna, ali to ne znači da sam nesposobna za život. Marija je uvijek tu da mi uzima pare i da me podsjeti da može da mi, ako joj dođe, sve oduzme za dan, jer su kod nje papiri od svih mojih ljekara, kojima može da utiče na to da dobije potpunu moć nada mnom i da mi zagorča i upropasti sve do kraja života – rekla je Miljana i šokirala sve zadrugare.