Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MILOŠ BIKOVIĆ O SOFIJI MILOŠEVIĆ “Kakva glumica, takva i uloga, ona je izbor reditelja”

Zabava
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Miloš Biković radi punom parom i važi za jednog od najuspješnijih srpskih glumaca, a već se dokazao i kao producent, s obzirom na to da sa kolegom Miodragom Radonjićem ima producentsku kuću.

Biković je prvo odgovorio na jedno od gorućih pitanja z vezi sa njegovim novim filmom “Hotel Beograd”. Naime, u tom filmu pojavljuje se i manekenka Sofija Milošević, što je mnoge iznenadilo.

– Veličina uloge zavisi od određenog glumačkog umijeća i tako je otkako je glume. Male uloge se dodjeljuju na osnovu fizičkih predispozicija, što nije čudno ili novo, niti time želim nekoga da uvrijedim. Ako neko radi na sebi, odluči da bavi se glumom i tome se posveti, vremenom može da ima sve veće uloge. Sofija je izbor reditelja i u to se nisam miješao – kaže glumac za Alo, koji se prisjetio bivše djevojke, supermodela Saše Lus, koja se uz njegovu pomoć takođe oprobala na filmskom platnu.

– Znate kako, postoje manekenke kao što je, recimo, Saša Lus, ona je zaista top-model i imala je glavnu ulogu kod Lika Besona, koju je odigrala fantastično. Ako manekenka može da bude glumica, nisam u tom smislu isključivo protiv. Nemam taj stav da glumom treba da se bave samo glumci i da neko ko se bavi manekenstvom ne zaslužuje da glumi – tvrdi Miloš.

Srpskog glumca djevojke smatraju i te kako poželjnim, a kako kaže, fizički izgled mu nije pretjerano pomogao u karijeri.

– To što su govorili da sam ljepuškast glumac mi je i odmoglo i pomoglo. Nije bilo olakšavajuće što su sumnjali u mene, ali mi je to što jesu i pomoglo. Uprkos svoj toj sumnji koja je postojala, učinio sam još veći korak, još veću stvar i na kraju uspio da ubijedim ljude šta sve mogu da uradim – iskren je Biković, koji kaže da se nije pokajao zbog toga što je glumu odabrao kao svoj poziv.

– Oduvijek sam smatrao da je moje da se usavršavam kako bih mogao da dorastem glumi u svakom smislu te riječi. Stvari koje su me nekada odvraćale od ovog poziva su oko cijele ove priče, a to su stvari i komplikacije koje prate taj glumački svijet i koje ponekad znaju da vas spriječe da se bavite ovim poslom najbolje što umijete. Za sada nisam odustao, na vašu sreću ili žalost – zaključuje glumac uz osmijeh.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO