Sudbine

Miloš je javno obećao da će svoj BMW pokloniti onome ko mu nađe psa, ali priča je na kraju DOBILA DRUGI EPILOG

Napori porodice Milošević koji su već nekoliko dana apelovali i molili sve koji nešto znaju o njihovom ljubimcu Bei, u kojem su čak nalazaču nudili i automobil, urodio je danas

Miloš je javno obećao da će svoj BMW pokloniti onome ko mu nađe psa, ali priča je na kraju DOBILA DRUGI EPILOG
FOTO: DRAGANA ŠALIPUREVIĆ/DRUŠTVENE MREŽE/FACEBOOK

Bio sam kod drugara kada mi je zazvonio telefon, javila mi se djevojka iz naselja i rekla da je pas kod nje, ja nisam vjerovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo par minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam da li je stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Sjeo sam u automobil i krenuo odmah. Dok sam vozio ka njoj poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom. Odmah kad sam stigao vidio sam moju Beu, to je bio moj pas, rekao je radosno Boško.

Беја је пронађена❤❤❤ хвала од срца девојци која је вратила и хвала свим добрим људима који су помогли да вратим мир мојој деци мојој продици❤ све вас волим бескрајно хвалааа❤❤❤

Posted by Бошко Милошевић on Wednesday, August 17, 2022

U intervjuu za Telegraf, ispričao je kako mu je djevojka rekla da je Beu zapazila usput dok je šetala, odnijela je kod veterinara jer je u momentu kada je našla imala povredu nogu i slomljen nokat.

Boško ističe da se djevojka veoma lijepo brinula o Bei da je bila negovana, sređena i čista.

Djevojka je, kako ističe, nagradu odbila iako je automobil dotjerao i davao joj ključeve ona nije željela nikakvu nagradu.

хвала вам свима од ❤ још једном да напоменем ко ми врати моју Беју мог љубимца поклонићу му аутомобил БМВ 1,2008 год….

Posted by Бошко Милошевић on Sunday, August 14, 2022

– Nije željela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htjela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti – naglašava Boško.

Razdragani Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

– Odlično se osjećam, djeca su presrećna i hvala svima – rekao je Boško.

Prihvati notifikacije