Politika

Milošević o političkoj krizi "Banjaluka zaslužuje stabilnost i napredak"

Član predsjedništva i odbornik Socijalističke partije Srpske u Skupštini grada Banjaluka, Darko Milošević, izjavio je da Banjaluka, kao najveći grad i administrativni centar Srpske, kao i njeni građani ne smiju da trpe političke blokade i da budu žrtve političkih nesuglasica.

Milošević o političkoj krizi "Banjaluka zaslužuje stabilnost i napredak"
FOTO: SPS

Politička kriza u Banjaluci traje duže vrijeme, a najveću štetu trpe naši sugrađani. SPS još jednom poziva sve aktere političkog života Banjaluke na razumno ponašanje i kompromis, kako bismo održali stabilnost grada, ali i sačuvali vrijednu gradsku imovinu. Banjaluci nisu potrebni unaprijed izrežirani performansi, već redovne sjednice gradske skupštine i ozbiljan rad gradonačelnika – izjavio je Milošević.

Kako kaže, Banjalučani žele grad mira i prosperiteta.

Pročitajte još

– Naši sugrađani žele stabilnost i povoljno životno okruženje zbog kojeg neće imati motiva da odu odavde. Političari moraju obezbijediti građanima sve uslove za dobar i perspektivan život – zaključio je odbornik SPS.

Milošević je pozvao banjalučke odbornike i gradonačelnika da na današnjoj sjednici Skupštine grada pokažu političku zrelost kako bi se usvojile odluke važne za funkcionisanje grada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije