Zabava

MINI LAZAREVIĆ PUNE OČI SUZA Progovorila o najtežim trenucima u životu, preplavile je emocije

Glumica Mina Lazarević (45) je pričala o najtežim trenucima u životu, a nimalo joj nije bilo svejedno da govori o intimi, koju tokom čitave karijere u javnost iznosi "na kašičicu".

MINI LAZAREVIĆ PUNE OČI SUZA Progovorila o najtežim trenucima u životu, preplavile je emocije
FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ/RAS SRBIJA

Mina je u emisiji Preživeli, između ostalog, iznijela detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića, koji ju je prije nekoliko godina pretukao.

– Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvijek bila na prvom mjestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom vijeku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: “Ja ne znam ni šta su tražili zajedno”. Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku – rekla je ona.

Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je Mina dobila iz zajednice u kojoj je bila prije braka sa Goranom, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, imala je spreman odgovor.

– Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali… Mislim, šta da ti kažem… – kazala je Mina, kojoj je tada nestalo riječi, pa nije mogla da nastavi da priča na tu temu, dok su joj se oči napunile suzama, piše Blic.