Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MINISTAR U KARANTINU Klokić smješten u izolaciju u Studentski dom, EVO ŠTA KAŽE O TOME (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: Ustupljena fotografija

U Studentski centar „Nikola Tesla“ u Banjaluci, u kojem je otvoren karantin za osobe zaražene korona virusom, smješten je i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju RS, Zlatan Klokić, koji je takođe pozitivan na ovaj virus.

Foto: Privatna arhiva

Ministar Klokić za Srpskainfo kaže da se osjeća dobro i da nema simptoma bolesti, te da mu ovaj vid izolacije neće teško pasti.

Foto: Privatna arhiva

– Dok sam studirao, bio sam u studentskom domu, tako da mi je ovaj ambijent prilično poznat. Naravno, okolnosti su skroz drugačije, ali, proći će i ovo. Zasad sam sam u sobi – kaže Klokić i dodaje da, kao što je činio i dok je bio u kućnoj izolaciji, poštuje sve preporuke i savjete zdravstvenih radnika i striktno se pridržava propisanih mjera.

– U ovakvoj situaciji, to je veoma važno, jer samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti dalje širenje zaraze. Slušam šta mi kažu ljekari i čekam sljedeći test, za koji se nadam da će biti negativan. U karantinu ću biti dok doktori ne odluče da to više nije neophodno, a, s obzirom na datum kada je potvrđeno da sam pozitivan na korona virus, u obavezi sam da u izolaciji budem do 31. marta – poručuje Klokić.

Podsjetimo, ministru Klokiću je 17. marta potvrđena zaraza korona virusom, a 18. marta je dobio rješenje o kućnoj izolaciji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO