Banjaluka

Mirna Savić Banjac o "mapi problema": Odgovornost za svoje promašaje SNSD pokušava da prebaci na druge

Sve više poteza aktuelnog predsjednika Gradskog odbora SNSD je za rubriku vjerovali ili ne, poručila je savjetnica gradonačelnika Banjaluke, Mirna Savić Banjac, nakon što je Vlado Đajić danas predstavio mapu problema u gradu i mejl na koji građani mogu da ih prijavljuju.

Mirna Savić Banjac o "mapi problema": Odgovornost za svoje promašaje SNSD pokušava da prebaci na druge
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

U vrijeme kada su gradonačelnici bili iz reda vladajuće stranke, njihov najveći rezultat bio je nizanje i zapuštanje problema u gradu. Ostavili su ovaj grad u takvom stanju da se činilo gotovo nemoguće da se pomjerimo s mrtve tačke, ali smo predanim radom uspjeli napraviti mnoge pomake, ali i doći do rješenja u veoma kratkom roku – poručila je ona.

Dodaje da je sramota da “prethodna vlast kontinuiteta od 20 godina, a koja je imala sve mehanizme, od skupštinske većine do zaduživanja, uopšte pokreće teme svojih promašaja i nevješto pokušava da odgovornost prebaci na druge”.

Pročitajte još

– Srećom, 27 miliona zatečenog i vraćenog duga, bez ijedne marke novih zaduženja, govori za sebe. Niz završenih i započetih saobraćajnica, ulaganje u škole, sportske objekte, domaćinsko raspolaganje našim novcem koje je omogućilo niz novih naknada, subvencija, besplatnih davanja, briga za sve kategorije društva i svako naselje je uspjeh koji nam ne mogu oprostiti – poručuje savjetnica gradonačelnika Banjaluke.

Dodaje da direktor UKC treba da se pozabavi problemima na svom radnom mjestu.

– Predlažem uvaženom predsjedniku GO SNSD, Vladi Đajiću, da se pozabavi katastrofalnim stanjem u UKC RS – zaključuje Savić-Banjac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu