Hronika

Mlada osoba (38) izgubila život: U teškoj saobraćajnoj nesreći na brzoj cesti Banjaluka - Laktaši stradala žena iz Prnjavora

U teškoj nesreći na brzoj saobraćajnici Banjaluka-Laktaši stradala je tridesetosmogodišnja žena iz Prnjavora, potvrdila je Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka.

Mlada osoba (38) izgubila život: U teškoj saobraćajnoj nesreći na brzoj cesti Banjaluka - Laktaši stradala žena iz Prnjavora
FOTO: SRPSKAINFO

Hitnu pomoć vozio je P. P. (52) iz Gradiške. Automobilom marke “škoda” je upravljao M. L. (73) iz Bosanskog Petrovca. I suvozač u sanitetskom vozilu bila je D. G. (24) iz Gradiške – potvrdila je Maja Đaković Vidović.

U sudaru putničkog i vozila Hitne pomoći iz Gradiške poginula je pacijentkinja koja je iz Banjaluke prevožena sanitetskim vozilom Bolnice Gradiška.

Povrijeđene su tri osobe, koje su zbrinute u Univerzitetsko – kliničkom centaru u Banjaluci.

Medicinska sestra je lakše povrijeđena, vozač sanitetskog vozila zbrinut je hirurški, dok je najteže povrijeđen vozač automobila koji je izazvao nesreću.

Pročitajte još

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila “škoda”, vozeći u suprotnom smjeru, udario u vozilo Hitne pomoći, piše RTRS.

Za sada nije poznato na kom mjestu se pogrešno uključio na saobraćajnicu i kako je uopšte došlo do toga. Zbog višečasovnog uviđaja, saobraćaj na toj dionici bio je obustavljen do 16 časova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu