Hronika

"Mladić je bio SKLON ALKOHOLU, skoro se vratio sa liječenja" Ovo je muškarac (37) kojeg je UBIO OTAC (64), komšije u šoku nakon tragedije

Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 16.30 u Vladimircima, kada je otac T.M (64) iz puške ubio sina T.I (37).

"Mladić je bio SKLON ALKOHOLU, skoro se vratio sa liječenja" Ovo je muškarac (37) kojeg je UBIO OTAC (64), komšije u šoku nakon tragedije
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOOT

Nakon toga on je pokušao samoubistvo. Sa teškim povredama glave i bez svijesti primljen je u Opštu bolnicu Šabac, odakle je, zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Srbije.

Ovo strašno ubistvo dogodilo se na njivi, u blizini porodične kuće, u ataru sela Vladimirci. Prema saznanjima, ubijeni mladić nije živio sa ocem i prema priči mještana nisu bili u dobrim odnosima.

Pročitajte još

– Taj mladić je živio sam, jer ga je otac istjerao iz kuće. Bio je sklon alkoholu, a u posljednje vrijeme čujemo da je bio na liječenju. Baš se prije neki dan vratio. Ne znamo šta bi ocu da mu presudi – ispričao je za Blic jedan od komšija.

Komšije kažu da je u pitanju vrijedna i poštena porodica

– On ima i brata. Taj je vrijedan, dobar automehaničar. A ovaj, što ga je otac ubio, išao je po selu i radio u nadnici, snalazio se kako je znao – pričaju u selu.

Motivi ove strašne tragedije još uvijek nisu poznati.

U toku je uviđaj i ispitivanje okolnosti nesreće.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu