Hronika

Mladić nasred ulice pretučen palicama: Svi učesnici brutalne tuče od ranije poznati policiji

Dvadeseetsedmogodišnji D. T. koji je juče usred dana i naočigled brojnih prolaznika, brutalno pretučen u Sremskoj Mitrovici, pušten je na kućno liječenje.

Mladić nasred ulice pretučen palicama: Svi učesnici brutalne tuče od ranije poznati policiji
FOTO: 192 / INSTAGRAM/SCREENSHOOT

On je nakon što ga je kolima presrela nekolicina momaka i istovremeno tukla rukama, nogama i palicama, zbrinut u bolnici u Sremskoj Mitrovici, gdje su mu zbog preloma nosa konstatovane teške tjelesne povrede. D. T. je zadobio i modrice po tijelu saznaje Blic u bolnici, ali je ubrzo pušten kući.

Kako se vidi i čuje na snimcima koje su prolaznici zabilježili i dijelili društvenim mrežama, po svemu sudeći, grupa momaka koja je batinjala D. T. znala je šta radi, a dodatno se mogu čuti i nove prijetnje u kojima jedan od muškaraca uzvikuje “Ja ću te ubiti” dok D. T. viče “Nisam ja”.

Pročitajte još

Iako su momci sa dvoje kola brzo pobjegli, policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je sve učesnike sa snimka u toku dana. Uhapšeni su: S. K. (32) iz Iriga, M. T. (25) iz Beograda, N. P. (33), N. V. (25) i M. H. (29) iz Rume, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda i njima je određeno zadržavanje.

Kako Blic nezvanično saznaje, i pretučeni momak i svi uhapšeni, od ranije su poznati mitrovačkoj policiji zbog sličnih djela.

Prihvati notifikacije