Hronika

Mladić vozio BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Novi detalji teške nesreće u kojoj su poginuli trudnica (17) i njen muž (19)

Svetislav S. (19) koji je u utorak poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kobišnica kod Negotina, a u kojoj je nastradala i njegova trudna supruga Andrea R. (17) upravljao je vozilom bez vozačke dozvole.

Mladić vozio BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Novi detalji teške nesreće u kojoj su poginuli trudnica (17) i njen muž (19)
FOTO: FACEBOOK/DRUŠTVENE MREŽE

Kako Blic saznaje, nije imao vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju, a automobil marke “mini moris” pozajmio mu je drug.

– Naložena je obdukcija, koja je juče obavljena. Čekaju se rezultati – navodi izvor.

Ljekari pokušavali da spasu bebu

Trudnica je poginula na licu mjesta, dok je Svetislav bio hospitalizovan.

– Povrijeđena trudnica nije davala znake života i hitno je prevezena u Hitnu službu. S obzirom da je bila u sedmom mjesecu trudnoće, ljekari su uložili sve napore da spasu bebu ali nažalost, bezuspješno – rekla je ranije dr Aleksandra Paunović, načelnica Hitne službe u Negotinu.

Pročitajte još

Njen vanbračni suprug S.S. (19) je, kako ističe dr Paunović, na licu mjesta davao znake života ali je, nešto kasnije, u Hitnoj službi podlegao povredama.

– On je po dolasku ljekara hitne službe davao znake života na terenu i takođe je hitno prevezen u Hitnu službu. Uz sve mjere reanimacije, podlegao je povredama. Vjerovatno usljed traume i glave, vratne kičme i grudnog koša mladić je preminuo – dodaje dr Paunović.

Prema saznanjima, trudnica je odmah prebačena u operacionu salu, gdje su ljekari pokušavali na sve načine da sačuvaju bebu. I pored napora doktora, djevojčica je rođena mrtva. Kako objašnjavaju doktori kod ovakvih slučajeva prvih nekoliko minuta je presudno za spašavanje bebe.

Tijelo mlade trudnice i povrijeđenog mladića su iz automobila izvlačili vatrogasci.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije