Zabava

MNOGI GA NAZOVAJU ADRENALINSKIM ZAVISNIKOM Nikolin brat progovorio o njegovoj prošlosti

Nikola Đorđević, novi učesnik rijalitija, napravio je pravi haos među takmičarkama, a sada je progovorio njegov brat Slavko. On je podijelio mišljenje o Aleksandri Nikolić, sa kojom se Nikola poljubio sinoć, kao i o Tari Simov, koja je izjavila da joj se Đorđević dopada.

MNOGI GA NAZOVAJU ADRENALINSKIM ZAVISNIKOM Nikolin brat progovorio o njegovoj prošlosti
FOTO: SCREENSHOT

On se tamo pogubio, taj poljubac nije značio ništa za njega, to je bilo više iz straha, ona je jedina bila prisnija sa njim. Stalno pričaju, vjerovatno se malo uplašio, to je bilo iz straha, ja mislim da ga čekaju ostale zadrugarke, k'o zapete puške – rekao je Slavko, pa dodao:

– Mislim da ga je Aleks privukla svojom komunikacijom, pošto on i u privatnom životu sve zasniva na komunikaciji, više mu prijaju djevojke koje ga ispunjuju psihički nego fizički. Mislim da je Nikola razuman dečko i da ako se on uvjeri kakva je djevojka, to mu je sasvim dovoljno. Nije mu bitno šta drugi pričaju. Smatram da ukoliko dođe do buktanja emocija, može doći i do intimnih odnosa, prenosi Blic.

Nikolin brat se osvrnuo na Taru Simov.

– Što se tiče Tare, nije njegov tip, previše je mršava. Može biti sa Tarom, ako se ostvari ta psihička i mentalna povezanost. Samo u tom slučaju, fizički baš nije njegov tip – rekao je Slavko.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pored toga, bivši dečko Sanje Vučić iz grupe “Hurricane” baš i nije tako fin, te ga mnogi navodno nazivaju i adrenalinskim zavisnikom.

– Zavisnik je od adrenalina i lude vožnje i svoje vrijeme prekraćuje ludovanjem po gradu. Nerijetko ide na duža putovanja sa svojim dvotočkašem. Imao je saobraćajnu nesreću na motoru kada je na putu ka Avalskom tornju proklizao u krivini i završio pored puta sa manjim tjelesnim povredama. Voli da luduje i na četiri točka, a zbog policijskih službenika ne nosi ni registarske oznake – kaže izvor Srbije Danas.