Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MNOGO RADI, MALO SPAVA” Vulin vjeruje da će Vučić biti dobro nakon što je završio u bolnici

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je siguran da će sa zdravstvenim stanjem predsjednika Aleksandra Vučića, koji je juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, biti sve u redu.

– Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša ljekare – rekao je Vulin za TV Pink.

Na pitanje o zdravstvenom stanju predsjednika Srbije, Vulin je kazao da je Vučić veoma hrabar i snažan čovjek, ali da ne vodi računa o svom zdravlju i da ljekari, kako kaže, mogu da mu priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

– Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a prije svega njegova porodica, voljeli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je jednostavno takav čovjek – naveo je Vulin.

Dodao je da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum niti se na VMA pravi ljekarski tim za njegovo liječenje.

– Vučić potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan ljekar savjetovao, vrati na posao – rekao je Vulin.

Generalni sekretarijat predsjednika Republike Srbije saopštio je jutros da je predsjednik Srbije u petak 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima, primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO