Zabava

"Mogu da objavim njene gole slike" Maja se osvetila porodici Brajlović, udarila na Bilalovu majku (FOTO)

Zbog turbulentnog odnosa i još turbulentnijeg raskida bivši zadrugari Maja Marinković i Bilal Brajlović već nekoliko nedjelja su u žiži javnosti.

Maja Marinković i Bilal Brajlović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER

Međusobne provokacije i prepucavanje preko društvene mreže Instagram nakon raskida su postale svakodnevica, a nakon javnog objavljivanja broja telefona Maje Marinković, bivša rijaliti učesnica je odlučila da uzvrati udarac.

Javnost je i prije imala prilike da vidi da su Majini raskidi burni, kao i da često kulminiraju i završe se fizičkim obračunom, ali ovog puta je uradila nešto potpuno drugačije.

Maja Marinković stori
FOTO: MAJAAMARINKOVIC / INSTAGRAM

Nakon što je Bilal prije nekoliko dana javno objavio Majin broj mobilnog telefona, Marinkovićeva se oglasila i priznala da dobija bezbroj poziva i poruka koje je svakodnevno uznemiravaju, a sada je odlučila da se osveti.

Naime, Maja je sada objavila privatni broj telefona Bilalove majke, Sanele Brajlović, o kojoj je ranije javno govorila i nije imala riječi hvale.

– Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona javno objavljen bez mog odobrenja, htjela bih da vas obavijestim da, ukoliko vam toliko trebam, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. Ljubi vas vaša Maja – napisala je ona u objavi na svom Instagram nalogu, na kome je prati blizu 300.000 ljudi, i napisala broj telefona.

Nakon ovog skandala, oglasio se i Bilal.

– Sad se moram oglasiti, prije pola sata Maja je objavila broj moje majke, djevojka očigledno ne može normalno raskinuti. Odmah priča laži, koje ja odmah demantujem. To je katastrofa šta radi, ja njoj nikad nisam rekao te stvari, plače i govori da će sve demantovati samo ako ja odem od nje. Sad sam naučen i odlučio sam da neću pasti toliko koliko je ona pala, objaviti njene gole slike i reći sve što znam. Neću se baviti tim stvarima – rekao je Bilal, prenosi 24Sedam.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije