Banjaluka

"Mogu da vas biju i tuku, ali ne da Draško Banjaluku" Uzavrela atmosfera na Kočićevom zboru, Sinovi Manjače nazdravljaju gradonačelniku (VIDEO)

"Mogu da vas biju, mogu da vas tuku, ali ne da Draško Banjaluku". Ovo su Sinovi Manjače pjevali pod šatorom lokalnog SNSD na Kočićevom zboru.

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ KOČIĆEV ZBOR
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Svako malo su nazdravljali gradonačelniku Banjaluke i njegovim partijskim drugovima iz PDP, s pogotovo “narodnom poslaniku Driniću”. I sve to u šatoru Rade Božića, predsjednika Mjesnog odbora Dodikove partije u Stričićima.

Ovaj koncert za Draška Stanivukovića i ekipu, uslijedio je samo nekoliko minuta nakon što su isti muzičari u istom lokalu pjevali u slavu Dodika i gdje se i sam predsjednik republike uhvatio mikrofona.

Uzavrela atmosfera na Kočićevom zboru.

Posted by Srpskainfo.com on Sunday, August 27, 2023

Ali, Dodik se, očekivano, ubrzo preselio pod šator svog kuma Budimira Bude Stankovića i sina mu Predraga, gdje ga je srdačno dočekao Mirko Pajčin, alijas Baja Mali Knindža.

I dok su se političari nadmetali da se pokažu kao narodni ljudi, koji se znaju veseliti u duhu svog naroda, većina zborača je gledala kako da se zabavi sa nula maraka troškova.

Pročitajte još

Hladno pivo od minimum šest maraka po krigli, a pogotovo janjetinu od 60 KM za kilogram većina je zaobilazili u širokom luku.

Svi su htjeli da se fotografišu sa svojim političkim favoritima, ali to bar ništa ne košta, a može se okačiti na društvene mreže.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu