Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MOJ ANĐEO” Igor Kojić objavio sliku kako ljubi Severinu uz JAKU PORUKU (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Ako je sudeći po onome što se dešavalo prethodnih dana Severina i Igor Kojić žive stihove pkesme “malo se malo svađamo, malo se malo mirimo”.

Naime, nakon što je odjeknulo u javnosti da puca brak hrvatske pjevačice i srpskog sportskog menadžera, a kao jedan od dokaza je priloženo to što se ne prate na Instagramu, njih dvoje su riješili da nastave da se igraju na ovoj društvenoj mreži.

Za one koji nisu upućeni Igor Kojić je postavio fotografiju na kojoj su on i Severina u srpskoj narodnoj nošnji. U toj objavio želio je da prikaže kako izgleda brak sa Severinom i ko je njihov “pokrovitelj”, kako je tvrdio, međutim ubrzo je uslijedio komentar od Seve: “Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”, napisala je Severina sa svog zvaničnog naloga, a Igor je brzinom munje obrisao ovu objavu.

Njih dvoje su se zatim otpratili sa pomenute drštvene mreže, a čim je počelo o tome da se piše oni su se brže-bolje ponovo zapratili.

Foto: Igor Kojić/Instagram/Screenshot

Međutim, njihovoj igrici tu nije kraj. Igor Kojić je objavio fotografiju kako ljubi svoju, ipak, i dalje suprugu.

– Ljubav koja se ne mjeri lajkom i praćenjem. Moj anđeo, najljepša dusa i najbolja majka na svjetu – napisao je Igor Kojić, prenosi Blic.

Kojići su definitivno postigli jos jedan nivo u igrici, samo njima poznatoj. Do sljedećeg lajka i (ne)praćenja…

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO