Zabava

HIT U SVIJETU Prave se i torte za PROSLAVU RAZVODA, kada ih vidite biće vam jasno (FOTO)

U slučaju da niste čuli ili naišli na društvenim mrežama na novi trend (ako već niste prisustvovali samom sličnom događaju) – ovih dana razvodi se slave.

HIT U SVIJETU Prave se i torte za PROSLAVU RAZVODA, kada ih vidite biće vam jasno (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Samim tim one figurice mlade i mladoženje koje krase torte, rođendanske svijeće i prskalice nisu više jedini izbor ukrasa kad nešto slavimo.

Naprotiv, to je samo početak jednog kreativnog spiska, prenosi Prva.rs.

Da, torte za razvod očigledno su ozbiljna stvar.

Realno, zbog čega bi uživanje u torti trebalo ograničiti na uobičajena svečana dešavanja? Razvod se uvijek dešava s razlogom, a za mnoge žene to je čak dobar korak ka naprijed, ka drugačijem životu. Pa, zbog čega onda ne biste proslavili početak novog poglavlja?

View this post on Instagram

‘tis the season🍾 #careerhigh #divorcecake

A post shared by Ashley Neumann (@ashley__may) on

Sada kada znate da su torte za razvod braka prava stvar, vrijeme je i da bacite pogled koliko su ljudi bili kreativni i koliko su zapravo željeli da obilježe ovaj stresan događaj, te ga tako, ipak, pretvore u nešto pozitivno, piše Lepota&zdravlje.

Možda djeluje smiješno, ali ako upravo vi prolazite kroz razvod, ili neko vaš blizak, obilježavanje ovog događaja može donijeti sve ono što vam treba: neophodan zaključak, rasterećenje, momenat kad ćete izbaciti sve iz sebe, radovanje novoj fazi života, nazdravljanje i ružnim i lijepim stvarima koje ostavljate iza sebe… a sve to uz omiljeni desert.

Zato, pogledajte ove nevjerovatne torte za razvod koje će vas, ako ništa drugo, bar nasmijati.