Zabava

"Moja kuća je uvijek besprjekorna" Nataša Bekvalac otvorila dušu, otkrila kakva je domaćica

Pjevačica Nataša Bekvalac kaže da ne voli previše da kuva, i da na taj način zavodi muškarce jer voli da je u umjetničkom smislu produktivna, te slobodno vrijeme ne troši na sređivanje kuće.

Nataša Bekvalac
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Ona tvrdi da ne izbjegava da uzme krpu u ruke, ali da su te situacije rijetke.

Jesam domaćica ponekad u svojoj kući, ali sad ne mogu da lažem i kažem da dane provodim čisteći, spremajući i kuvajući, zato što ja za to vrijeme radim neke produktivnije stvari. Ponekad radim i to, ali moja kuća je uvijek besprjekorna, moja djeca su savršeno uredna i svaki dan imaju kuvani ručak, tako sam nekako uredila svoj život – priča Novosađanka, pa dalje otkriva da li partnere zavodi tako što im kuva:

Iskreno, uvijek bih izbjegla muškarce kojima moram prvo da stavim kašiku u usta, a onda da me udahnu, pa sad shvatite to kako hoćete! Ne znam koje su te žene koje zavode muškarce preko stomaka, ali kod mene to nije slučaj – bila je iskrena pjevačica.

Pročitajte još

Nataša kaže da nije ni u vrijeme praznika momcima priređivala iznenađenja:

– Nisam neko ko je praktikovao iznenađenja za partnera u novogodišnjoj noći, zato što sam uglavnom sama, prethodnih šest godina je tako bilo, a godina prije se i ne sjećam. Radila sam uvijek, ali, u svakom slučaju, nije bilo nekih spektakularnih iznenađenja. Da to pali, čini mi se da bismo bili svi srećni u ljubavi i generalno u životu, a uložili stotinak evra u sve to. Tako da bi to za mene bila najjeftinija investicija, ali, nažalost, nisam te sreće, kao što možete vidjeti – rekla je Bekvalčeva, prenosi Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu