Zabava

"Moja ljepotica u bijelom" Bivša žena Jovana Memedovića emotivnim riječima obratila se kćerki nakon svadbe, objavom raznježila sve (FOTO)

Kćerka voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su najbliži prijatelji i porodica.

Jovan Memedović, voditelj RTS
FOTO: FOTO: JOVAN MEMEDOVIC/ INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mašini roditelji svakako su bili prisutni, a pojavljivanje njene majke Mirjane, kao i njen stajling privukao je veliku pažnju.

Mirjana se, dan nakon vjenčanja, oglasila na društvenoj mreži Instagram, obratila se kćerki Maši, a njena poruka sve je raznježila.

Pročitajte još

– Od trenutka kada postaneš majka, najvažnija ti je sreća tvoje djece. Jer njihova sreća je i tvoja. Juče je bio emotivan dan, možda najemotivniji. Ovo je trenutak iščekivanja da se pojavi moja ljepotica u bijelom. Možda izgledam opušteno, ali vjerujte da nisam – napisala je Mirjana dan nakon vjenčanja njihove nasljednice, piše Blic.

Podsjetimo, kćerka Jovana Memedovića, Maša Memedović, izgovorila je u subotu sudbonosno “da” režiseru i scenaristi Bogosavu Apostoloviću.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije