Zabava

“Moja mama je lavica, tata je osnažuje” Nju i sestru su odgajali u teškim uslovima, evo kako izgledaju roditelji Jelene Đoković (FOTO)

Roditelji Jelene Đoković nisu javne ličnosti i trudili su se da sačuvaju privatnost za sebe, kao i da poštuju svaku kćerkinu odluku. U intervjuima koje je davala, Jelena nikada nije mnogo govorila o njima.

“Moja mama je lavica, tata je osnažuje” Nju i sestru su odgajali u teškim uslovima, evo kako izgledaju roditelji Jelene Đoković (FOTO)
FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ/RINGIER

Kako je ona istakla, roditelji Miomir i Vera uvijek su se trudili da dvije godine stariju sestru Mariju i nju usmjeravaju na pravi način, a Jelena danas vjeruje da je na nju poseban uticaj imala borba njene majke.

– Vjerujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vrijeme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima – rekla je Jelena.

Roditelji Jelene Đoković
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Ona napominje da je veoma važno i, za nju najlepše, to što je njen otac cijenio karakter njene majke, kao i da je život u ovakvoj porodici učinio mnogo za njenu ličnost.

– Najlepše od svega je što sam u ocu vidjela odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savjetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta vjeruju – rekla je Jelena.

Supruga našeg tenisera je danas na čelu Fondacije “Novak Đoković” i ponosna je mama Stefana i Tare, prenosi Hello.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije