Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MOLIM VAS DA NAS ZAŠTITITE OD OVE TORTURE” Draško Stanivuković ponovo izazvao buru u Skupštini

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Poslank PDP Draško Stanivuković ponovo je imao šou u parlamentu Srpske, čime je uspio da iznervira brojne poslanike vladajuće koalicije, koji su zamolili potpredsjednicu skupštine Željku Stojičić da ih zaštiti od njega.

– Možda nisam imao 20.000 glasova na proteklim izborima, ali jesam nekoliko hiljada. Nisam se javljao u protekla dva dana, ali evo, danas se javljam i molim vas da nas zaštitite od ove torture – kazao je poslanik Socijalističke partije Srđan Todorović, aludirajući na Stanivukovića, koji se tokom današnje rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima u NSRS u više navrata javljao za riječ.

Stanivuković je prethodno ušao u verbalni okršaj sa Stojičićevom, koja ga je u više navrata opomenula kako se ne drži teme dnevnog reda te da krši skupštinski poslovnik.

– Imam osjećaj kao da sam u ringu ovdje i moram da se borim za riječ. Hoću svoje tri minute, vratite mi moje vrijeme – zavapio je Stanivuković, nakon što mu je u više navrata oduzeta riječ jer se nije držao dnevnog reda.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO