Zabava

MORA HITNO DA SMRŠA Darko Lazić zbog prekomjerne težine trpi bolove

Pjevač Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog prekomjerne težine ne bi pukao vještački kuk, koji mu je ugrađen nakon saobraćajne nezgode koju je doživio u oktobru prošle godine.

MORA HITNO DA SMRŠA Darko Lazić zbog prekomjerne težine trpi bolove
FOTO: SCREENSHOT TV PRVA/SCREENSHOT

Osjećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u posljednje vrijeme ne smijem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i prije nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom vještačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim – rekao je Darko za Informer.

On je zbog ovog problema riješio da se podvrgne operaciji smanjenja želuca.

– Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož – naveo je Lazić za pomenuti list i dodao da njegovoj vjerenici Marini Gagić ne smeta njegov višak kilograma:

– Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano tijelo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja.