Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MORBIDNI UBICA SA 18 IDENTITETA o kojem je brujao cijeli svijet ponovo ima ZAHTJEVE IZ ZATVORA

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Norbert Feher, kog javnost poznaje kao Igora Srbina, višestrukog ubicu sa nekoliko lažnih identiteta, želi da svoju zatvorsku kaznu služi u Italiji, a ne u Španiji gdje se trenutno nalazi.

Srpski ubica, o kom su brujali svi svjetski mediji, podnio je zahtjev preko svog advokata u Španiji, u kojem navodi da zatvorsku kaznu želi da služi u Italiji, gdje je zbog ubistva barmena Davida Fabrija i šumskog čuvara volontera Valerija Verija osuđen na doživotnu robiju.

Igor Srbin pritvoren je u Španiji krajem 2017. godine, nakon pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, od kojih su dvojica pripadnici španske Civilne garde. On je 30. januara saopštio sudu u Bolonji preko video-linka iz pritvora u Saragosi, da je pucao na svoje dvije italijanske žrtve jer su oni za njega “bili policajci i morao sam da ih oborim”.

Možda jedan od najmorbidnijih ubica koje je Srbija izrodila na suđenju je svojevremeno priznao da je koristio 18 identiteta u osam zemalja, a policiji je duži period izmicao zahvaljujući pomagačima, čiji identitet nikada nije otkrio.

Igor Srbin nije prestao da šokira javnost ni u zatvoru, dajući nevjerovatne izjave, a u međuvremenu je postao i vjerski fanatik i robijaške dane provodi čitajući vjerske knjige.

Posjetilo ga je nekoliko žena, a dobijao je i ponude za brak.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO