Digitalna Srpska

M:TEL POKLANJA Đaci iz Berkovića dobili 15 tablet računara

U zahtjevnoj godini kakva je upravo ova, obilježena pandemijom virusa korona, m:tel je pored tradicionalnih donacija i redovnih društveno odgovornih aktivnosti, omogućio pristup internetu za učenike, ali i darovao računare brojnim đacima, kako bi mogli da prate onlajn nastavu.

M:TEL POKLANJA Đaci iz Berkovića dobili 15 tablet računara
FOTO: M:TEL/PROMO

I ovoga puta kompanija m:tel je imala sluha za probleme koje je donijelo ovo zahtjevno vrijeme, u smislu učenja i rada najmlađih učenika, koje se ne odvija na uobičajen način. Upravo taj problem posebno dolazi do izražaja u udaljenim hercegovačkim mjestima, te je m:tel odlučio da darivanjem 15 tableta Lenovo olakša učenje i igru za najmlađe đake koji svakodnevno putuju do svoje škole „Njegoš” u Berkovićima.

– Nadamo se da će tableti dobro poslužiti najmlađim đacima pješacima, od 1. do 4. razreda osnovne škole, kako u vrijeme pandemije i učenja na daljinu, tako i ubuduće – navode iz m:tel-a.

Pored navedene donacije, m:tel je izveo i radove na dovođenju još boljeg signala i mreže na nepristupačnom području Berkovića i okolnih sela.

A.E.