Hronika

MUŠKARAC (29) BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU "Vukao je za kosu i iščupao joj pramen"

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnijelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv okrivljenog S.Đ. (29) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

MUŠKARAC (29) BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU "Vukao je za kosu i iščupao joj pramen"
FOTO: SHUTTERSTOCK

Kako se sumnja, on je 25. aprila u Surčinu primjenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet svoje supruge.

Zadao joj je više udaraca rukama stisnutim u pesnicu u predjelu glave i tijela i vukao je za za kosu, nakon čega je na mjesto događaja došao svjedok i okrivljenog uhvatio za ruke, odvojio ga od oštećene i stao između njih dvoje, da bi zatim okrivljeni ponovo uhvatio oštećenu za kosu i tom prilikom joj počupao pramen kose, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još

Oštećena je zadobila lake tjelesne povrede u vidu nagnječina u lijevoj polovini čeonog predjela i osjećala strah i ugroženost po sopstveni život i tijelo, piše Blic.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi od 14.maja, da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 mjeseci, kao i da mu izrekne mjeru bezbednosti Obaveznog liječenja alkoholičara i Zabranu približavanja i komunikacije sa oštećenom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu