Hronika

MUŠKARAC IZBODEN PO POVRATKU IZ VRTIĆA Komšije čule buku i kažu da je napadač BIO MASKIRAN

Komšije iz Banijeske ulice u Zemunu, gdje je jutros nožem uboden P. Đ. (33) oko 8.20, kažu da su u to vrijeme čuli neku buku i da je, prema njihovim saznanjima, muškarac izboden kada se vraćao kući iz vrtića.

MUŠKARAC IZBODEN PO POVRATKU IZ VRTIĆA Komšije čule buku i kažu da je napadač BIO MASKIRAN
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Čuo sam od komšija da je jutros momak odvezao djecu u vrtić a da ga je, nakon što se vratio neko napao nožem – kaže jedan od mještana iz Banijske ulice, prenosi Blic.

Komšije nisu znale da kažu ni ko je izbodeni mladić, jer kako kažu, u tom dvorištu živi više porodica.

– Ne poznajem momka, pročitao sam vijest i inicijale, ali ne znam o kome se radi, u tom dvorištu živi više porodica, do sada nikad nije bilo incidenata – kaže jedan od komšija koji živi u neposrednoj blizini zgrade pred kojom se rano jutros dogodio incident.

Stanari naseljeni u ovom dijelu ulice mahom su se skoro doselili, priča jedna starija komšinica, te se tako stanari slabo poznaju.

– Ovo je pasivan i miran kraj, iznenadila sam se kad sam čula da se desio napad. Ne poznajem ljude koji žive u toj zgradi, mislim da su se skoro doselili – priča nam ona.

Prema nezvaničnim informacijama koje su jutros objavili beogradski mediji, napadač je navodno u trenutku nasrtaja na P. Đ. bio maskiran.

Kako su nam iz Urgentnog centra rekli, stanje muškarca zasad nije poznato jer je dijagnostika još u toku.

Iz policije je potvrđen ovaj događaj, da je došlo do povređivanja jedne osobe i da policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.