Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MUŠKARAC ŽIVOTNO UGROŽEN Patio za djecom, pa se upucao iz OČEVOG REVOLVERA

Hronika
Autor:

Foto: Z. Ilić/RAS Srbija

Mještanin sela Gabrovac kod Niša, Boban N.(42) pucao je preksinoć oko 21.45 sati sebi u stomak iz očevog starog revolvera.

Kako saznaje Kurir, razlog iz kog se odlučio da digne ruku na sebe je što je mnogo patio za djecom. Nakon pucnjave, Hitna pomoć prevezla ga je u Klinički centar u Nišu gdje je smješten u šok sobu.

– Boban je pucao sebi u stomak u predjelu pupka. Metak je ušao kroz stomak i izašao na leđa i pritom je povrijedio neke vitalne organe, zbog čega je Bobanov život u opasnosti. Operacija je prošla dobro i trenutno se nalazi na odjeljenju intenzivne njege. Medicina uradila svoje, a da je sada na redu da organizam izdrži – kažu u Urgentnom centru u Nišu.

– Tri sata je trajala operacija mog Bobana. Sada bih sve dala samo da ostane živ. On je mnogo vezan za djecu. Jeste da su djeca dolazila ovdje u Gabrovac, jeste da je sud tako odlučio, uredno je plaćao alimentaciju, ali šta se dogodilo da tako nešto uradi, stvarno ne znam. I policija me ispitivala, ma šta da im kažem, šta ću ja da pričam više – priča majka kroz krupne suze i jecaje, koja pored Bobana ima i udatu kćerku.

Komšije u selu kažu da je Boban zaposlen u EPS, da je bio antialkoholičar, ali da mu je njegov život počeo da se urušava prije tri godine.

– Bio je u šumi sa prijateljima da skuplja drva, kada je jedno drvo koje je on uzeo palo na njegovog drugara koji je od udarca izdahnuo. To ga je mnogo pogodilo, a sada je sud odlučio da Boban ide u zatvor. U sve to se umiješao i taj razvod i odlazak djece iz porodične kuće koju dugo iza rešetaka ne bi vidio, a mnogo je vezan za njih. Sve mu se skupilo – kaže jedan od njegovih prvih komšija.

Prije nego što je pucao u sebe, Bobana je dva metka ispalio u vazduh u dvorištu porodične kuće, a potom sebi u stomak dok mu je majka bila u kući.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO