Magazin

Muškarci ne mogu bez njih: Žene rođene u ova tri znaka su fatalne zavodnice

Sigurno je samo jedno, one muški rod ne ostavljaju ravnodušnim – nikada.

Muškarci ne mogu bez njih: Žene rođene u ova tri znaka su fatalne zavodnice
FOTO: SHUTTERSTOCK

Lav

Lavice su pune samopouzdanja a čak i ako nisu vi to nikada nećete primjetiti. Zato su magnet za muškarce dok hodaju, ponašaju se i govore kao kraljice kojima sve pripada. Ništa manje ne očekuju ni od jače polovina koja jednostavno žudi da ispuni snove ove snažne žene. Jer, lavica uvijek zna šta hoće, kada i kako. Ona se ne stidi, ne krije i ne crveni. Ona nastupa s trona, obožava da je u centru pažnje i to je ono što muškarce neodoljivo privlači. Takođe, otvorenost ovih dama, njihova nesputanost i vedar duh intrigiraju svakog muškarca ma koliko ga sve to i plašilo. On je jednostavno očaran Lavicom samo je pitanje hoće li to pokazati ili ne.

Škorpija

Ona je pojam žene-senzualna, koketna, prodornih očiju koje se pamte, vatrena i strastvena u krevetu, Škorpiju bismo mogli predstaviti kao san svakog muškarca. Ona zrači seksipilom kojim se razbacuje baš kao i svojim oblinama i svim ženskim atributima kojima je obdarena. To ne znači da je napadna, naprotiv. Vrlo istančanog ukusa za lijepo a prije svega za erotiku, Škorpija zna da je golotinja prosta te je svedena u šminkanju i oblačenju imitirajući „djevojku iz komšiluka“ za koju provjereno znamo da je muški san. Ipak, ova je žena u svojoj ljubavi iskrena i vrlo posvećena i zato je njega osveta za nevjerstvo prilično gorka. Čekaće godinama ali će vam se osvetiti udarajući tamo gdje ste najtanji.

Pročitajte još

Strijelac

Za razliku od fatalnih Lavica i putenih Škorpija, žena Strijelac je duhovita, umiljata i razigrana. Muškarcima prilazi kao prijateljima koji je naprosto obožavaju dok ne shvate da je vole kao ženu a ne kao sestru. Dame u znaku Strijelca su izuzetno zgodne, lijepe i atraktivne. Njihov avanturistički duh pokreće muškarca da i sam ostvaruje svoje snove zbog čega mu se ova dama uvlači pod kožu tako da je život bez nje besmislen. Ona je radosna i živahna, za nju nema prepreka niti problema. Iako može djelovati nezrelo i neodgovorno, žena samo život ne shvata preozbiljno i trudi se da u njemu uživa. A ko to ne želi pored sebe, piše Superžena.b92.

Prihvati notifikacije