Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MUŽ ĆE DA ME VUKLJA KROZ ŽIVOT” O Zoraninoj novoj izjavi BRUJI CIJELA BIVŠA JUGA

Zabava
Autor:

Foto: zorannah/instagram/screenshot

Jedna od najpoznatijih domaćih modnih blogerki, Zorana Jovanović, sve više se angažuje na temu objašnjavanja svog viđenja muško-ženskih odnosa.

Počelo je, sigurno se sjećate, Zoraninim zapažanjem o tome kakva je uloga žene u braku.

– Ja ne razumijem kako neko može sebe da stavi ispred svog muškarca. On treba da bude prioritet broj 1, onda ti ili ako imaš djecu, oni nakon njega, pa onda ti i svi ostali . napisala je u komentarima ispod svog vloga Zorannah jednoj Milici ispod videa na svom Jutjub kanalu.

Nedavno je u jednom intervjuu izjavila i da “Žena uvijek treba da djeluje manje moćno, da manje zarađuje i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da on poželi da ona bude moćna samo za njega”.

Foto: screenshot/Instagram

A sada je na red stigao razgovor sa Jelenom Nikolić, koju sigurno znate kao “Kontrakulturnu” za Mondo TV.

– Ok, nemam tatu, ali imam muža i on će da me vuklja kroz život. Ja smatram da muž treba da te vuče kroz život, ali ne smatram da treba da se udaš iz pogrešnih razloga – glasi udarna rečenica intervjua o kome bruji region.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Dalje u intervjuu Zorannah objašnjava svoj stav koji glasi ovako:

– Ako se žena uda za niži rang od nje, ona nikad neće moći da bude srećna. A ako se muškarac oženi ženom koja je ispod njega, on će nju moći da digne, jer ona nikad neće imati kompleks. On će imati tu neku vrstu kompleksa ako je ona iznad njega. Meni je najgore kad muškarac ima taj izraženi kompleks. Mene ne može da privuče muškarac koji nije moćan, ne materijalno. On mora da ima stav – kaže Zorana, dodajući i da joj je jako teško da nađe jačeg muškarca od sebe.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO