Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MUŽ JE VARA PRED MILIONIMA Ako ova ljepotica pristane na njihovu igru NE PIŠE IM SE DOBRO (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Edis Fetić Edo, ljubavnik Dragane Mitar, prošlog vikenda ušao je u Zadrugu 3 i od tada njihov odnos ne prestaje da intrigira gledaoce. Edis je i dalje u zakonitom braku sa suprugom koja mu je rodila troje djece, a sada se sve češće pominje i njen ulazak u rijaliti.

Edis, koji je poznat i pod nadimkom “gospodin Torta”, i Dragana Mitar započeli su vezu prije godinu i po dana, bez obzira na to što su oboje u braku. Dragana je potom podnijela zahtjev za razvod od supruga Siniše, sa kojim ima sina Jovana, dok je Edis i dalje u zakonitom braku sa suprugom Zilhom Karišik Fetić, koju je oženio prije deset godina i sa kojom ima troje djece.

Međutim, kako Edis tvrdi, njih dvoje su razdvojeni već duže vrijeme i on Draganu smatra svojom djevojkom, a u rijalitiju su priznali da su planirali čak i brak i djecu.

Već neko vrijeme priča se da će i Zilha ući u Zadrugu, a odgovarajući na pitanje o svom odnosu sa Edisom Dragana Mitar je sinoć rekla da očekuje da će se njegova žena svakako pojaviti u rijalitiju 31. decembra, kada će zadrugari dobiti priliku da ih pred kamerama posjete članovi porodica.

– Edis je uvijek na klackalici između mene i žene, sad čujem da ona za sve ovo zna i da podržava. Tako da ako uđe za Novu godinu, pa možemo da popijemo i kaficu, a možda ona i ostane, ko zna – rekla je Dragana.

Zilha se, za sada, nije oglašavala u medijima, a na njenom Instagram profilu može se vidjeti mnogo zajedničkih fotografija sa Edisom, od kojih je posljednju objavila u avgustu ove godine. Ukoliko se pojavi u rijalitiju, makar na jedno popodne, nema sumnje da će to izazvati novi haos na imanju u Šimanovcima.

Edis se, s druge strane, i dalje predstavlja kao Draganin dečko, a ona je u rijalitiju prije nekoliko dana istovremeno započela ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, te je ovaj ljubavni trougao glavna tema Zadruge 3.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO